Mus z kremem mleczny z solą morską i malinami - Bonne Maman | Konfitury i dżemy

Mus z kremem mleczny z solą morską Bonne Maman i malinami

Aksamitny krem połączony z wyrazistym musem z soczystych malin skradnie nie jedno serce! Ciesz się chwilą, bo to #PoProstuPyszne!

Czas
przygotowania:

12 minut

Poziom
trudności:

Łatwy

Składniki na jedną porcję

  • 200 g śmietanki 30%,
  • 2 łyżki serka mascarpone,
  • 3/4 słoiczka Kremu mlecznego z solą morską Bonne Maman,
  • 200 g mrożonych malin,
  • łyżka cukru pudru.
Przepis - Mus z kremem mleczny z solą morską <strong>Bonne Maman</strong> i malinami
 - Bonne Maman

Sposób przygotowania

Ubij śmietanę, następnie dodaj mascarpone oraz krem mleczny z solą morską Bonne Maman.
Całość dokładnie wymieszaj.

Do rozmrożonych malin dodaj cukier puder.
Składniki rozgnieć lekko widelcem i wymieszaj.

W szklaneczkach układaj warstwami maliny na przemian z kremem.
Wierzch oblej pozostałym kremem mlecznym z solą morską Bonne Maman.

Nasza strona internetowa używa plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dalsze korzystanie ze strony oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej »