Inspiracje
Francuskie śniadanie, a może słodka propozycja na romantyczne spotkanie?
Tu znajdziesz wszystko, czego szukasz, bo to #PoProstuPyszne!
Mus z kremem mleczny z solą morską Bonne Maman i malinami
Czas
przygotowania:
12 minut
Poziom
trudności:
Łatwy
Składniki na jedną porcję
- 200 g śmietanki 30%,
- 2 łyżki serka mascarpone,
- 3/4 słoiczka Kremu mlecznego z solą morską Bonne Maman,
- 200 g mrożonych malin,
- łyżka cukru pudru.
Sposób przygotowania
Ubij śmietanę, następnie dodaj mascarpone oraz krem mleczny z solą morską Bonne Maman.
Całość dokładnie wymieszaj.
Do rozmrożonych malin dodaj cukier puder.
Składniki rozgnieć lekko widelcem i wymieszaj.
W szklaneczkach układaj warstwami maliny na przemian z kremem.
Wierzch oblej pozostałym kremem mlecznym z solą morską Bonne Maman.
Więcej inspiracji
Chcesz poznać więcej sposobów na smakowity posiłek z Bonne Maman? Sprawdź!